У Мелітополі подружки зняли на відео, як молода мати виховує дитину. Відео опублікували в паблику melitopolgram. Знято було воно на вул. Героїв України в Мелітополі.

Мама по-своєму заспокоїла дитину.

Молода матуся, щоб заспокоїти маленьку дитину, з силою штовхнула дитя в голову, а потім із ще більшою грубістю "всунула" в рот дитині соску.

Мабуть, юній особі набридло заспокоювати малюка, і вона вирішила застосувати силу. Але подруги горе-матері не тільки не стали на захист малюка, але і сміялися з таких методів виховання.

Подруги знімали на відео методи виховання дитини.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що українське Міністерство цифровий трансформації збирається протягом 2-3 років легалізувати діяльність з майнингу криптововалют.

Як повідомляв Знай.іа, зараз українці з жахом чекають опалювальний сезон, який почнеться вже скоро, а також згодом щомісячне чотиризначне число в графі "Опалення" в платіжках.

Знай.іа писав, що відомий український політолог Володимир Фесенко зробив прогнози щодо виборів в мери Києва.