Взимку для мелітопольців починається справжня проблема з тим, як дістатися потягом в потрібне місце призначення.

Через станцію в Мелітополі в міжсезоння курсують лише три пари потягыв. Самий незручний з них це фірмовий склад №11/12 "Славутич" сполученням "Новоолексіївка-Київ". Відправляється з Мелітополя він 21-52 і прибуває до столиці о 9-15.

Мелітопольці розповіли, як бюджетно з'їздити в Київ.

В цьому потязі всього лише один плацкартний вагон, інші – класу купе і люкс. Вартість в купе з Мелітополя до столиці становить 682 грн., люкс обійдеться в 1655 грн.

Але мелітопольці пропонують більш дешевий варіант через станцію Федорівка. Поїзд №104 повідомленням "Маріуполь-Київ" відправляється зі станції Федорівка в 20-55 і прибуває в столицю в 8-07. Поїздка в плацкартному вагоні коштуватиме 271 грн., у купейному – 362 грн.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

У столиці можна з'їздити в два рази дешевше.

Є ще один потяг таким же повідомленням №10 "Маріуполь-Київ", який зі станції Федорівка відправляється в 21-31 і "ходить» по непарних числах.

Нагадаємо, що в Івано-Франківську вже почався опалювальний сезон, але не на вулиці Івана Павла II, будинки 27. Через критичний стан мереж жителі можуть залишитися без тепла.

Як повідомляв Знай.іа, зараз українці з жахом чекають опалювальний сезон, який почнеться вже скоро, а також щомісячне чотиризначне число в графі "Опалення" в платіжках.

Знай.іа писав, що Харківська міська рада повідомив, коли в місті розпочнеться опалювальний сезон.