Взяв гроші – залишився без авто: шахраї придумали нову аферу в Запоріжжі.

Від такої афери мало не постраждав запорожанин, який в одному з місцевих пабліків опублікував гнівний пост.

В одну мить можна залишитися без авто.

Виявилося, коли запорожанин виїжджав з парковки магазину, помітив під двірником на своїй машині 500 гривень. Чоловік одразу ж сів у машину, заблокував двері і натиснув на газ.

Хитрі шахраї ловлять на живця.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Якщо б я не чув про подібні випадки раніше, то обов'язково б вийшов, щоб взяти купюру, а так – заблокував двері і рушив. Тут же разом зі мною рушила сильно затонована машина без номерів, яка стояла поруч. Вона поїхала за мною зі стоянки, але переслідувати не стала, і поїхала в іншому напрямку", – пише автор посту.

А могло трапитися непоправне: коли водій виходить з авто, щоб забрати купюру і порадіти знахідці, в заведену в цей час машину сідає злочинець – і за пару секунд викрадає її, а власник залишається ні з чим.

Нагадаємо, що в Івано-Франківську вже почався опалювальний сезон, але не на вулиці Івана Павла II, будинки 27. Через критичний стан мереж жителі можуть залишитися без тепла.

Як повідомляв Знай.іа, зараз українці з жахом чекають опалювальний сезон, який почнеться вже скоро, а також щомісячне чотиризначне число в графі "Опалення" в платіжках.

Знай.іа писав, що Харківська міська рада повідомив, коли в місті розпочнеться опалювальний сезон.