"Тримає" жінку з того світу: єдина виживша жертва "пологівського маніяка" не може спокійно жити. Про це дізналися екстрасенси, коли жінка прийшла на шоу.

Ользі було запропоновано сховатися в одній з кабінок, де б потенційні екстрасенси могли її розшукати.

Екстрасенси розповіли всю правду про проблеми Ольги.

Один з екстрасенсів розповів про неї все і навіть те, що її особисте життя не складається через Сергія Ткача, який продовжує "тримати" її навіть з того світу.

Жінка розповіла, як маніяк напав на неї в городі, після намагався задушити, але вона вижила навіть після того, як він позбувся її тіла.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

І тільки магічні ритуали за словами екстрасенсів можуть врятувати Ольгу від душогуба.

Нагадаємо, що в Івано-Франківську вже почався опалювальний сезон, але не на вулиці Івана Павла II, будинки 27. Через критичний стан мереж жителі можуть залишитися без тепла.

Як повідомляв Знай.іа, на вихідних Європейська площа у Вінниці отримала цікаву інсталяцію "Голова Гоголя", яку встановили перед проведенням вінницького фестивалю Air ГогольFEST.

Знай.іа писав, що Харківська міська рада повідомив, коли в місті розпочнеться опалювальний сезон.