Мер міста сьогодні виставив у Facebook новий пост і закликав містян приєднатись до флешмобу #МоєЗапоріжжя.

"На фото – одне з моїх улюблених місць у Запоріжжі. Там, де я щодня працюю, та куди з задоволенням приходжу щоранку. Пропоную до Дня міста прикрасити стрічку "Фейсбуку" гарними світлинами, де зображені місця, які ви любите в нашому місті, а ще краще – ви на фоні цих місць!" - написав у соцмережі Буряк.

Мер міста запустив флешмоб.

Але замість захоплення голова міста визвав у запорожан обурення. Так і посипались гнівні коментарі та перепости. Люди вважають, що живуть в паралельних світах з мером. Адже тільки вони бачать занедбані парки, недобудовані дороги та сміття на газонах.

Коменти запоріжан вражають, люди впевнені, що за 5 років мер нічого не зробив для їхнього міста.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Данило Щербаков зробив перепост мера і закликав написати запорожан справжні реалії, які є в місті.

Нагадаємо, що в Івано-Франківську вже почався опалювальний сезон, але не на вулиці Івана Павла II, будинки 27. Через критичний стан мереж жителі можуть залишитися без тепла.

Як повідомляв Знай.іа, на вихідних Європейська площа у Вінниці отримала цікаву інсталяцію "Голова Гоголя", яку встановили перед проведенням вінницького фестивалю Air ГогольFEST.

Знай.іа писав, що Харківська міська рада повідомив, коли в місті розпочнеться опалювальний сезон.