Вдарять морози: у Запоріжжя суне зима, синоптики розповіли, коли чекати справжніх холодів. Вже з 9 і 10 жовтня будуть заморозки вранці і ввечері, повідомляють у Запорызькому гідрометцентрі.

Сьогодні, 9 жовтня термометри показуватимуть -5 градусів. Вдень, звичайно потеплішає. Синоптики оголосили II рівень небезпеки, помаранчевий - явища погоди несуть потенційну загрозу для населення і порушують функціонування господарського комплексу.

Що стосується четверга, 10 жовтня на території Запоріжжя і області морози не збавлять свої обороти. Буде все також – 5 градусів вночі. Крім того, буде дуже хмарно і жовтий рівень небезпеки.

Нагадаємо, що пропрезидентська партія "Слуга народу" планує змінити адміністративно-територіальний устрій України, об'єднавши області в регіони, а райони округу.

Як повідомляв Знай. uа , українцям варто приготуватися до підвищення тарифів на комунальні послуги, адже найближчим часом очікується подорожчання як мінімум на 15-20%.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Знай. uа писав, що голова Харківської обласної держадміністрації Юлія Світлична збирається стати членом Ради національної безпеки і оборони.