Запорізький горе-водій кинув автомобіль на трамвайних коліях, чоловікові різко знадобилося сходити в магазин за допінгом.

Чоловік перегородив шлях трамваю.

Пізніше стало відомо, що водій кинув свій Lanos впритул до трамвайної колії і побіг за "ром-колою" в найближчий магазинчик.

Чоловік своїм авто заблокував рух громадського транспорту, повідомляють у місцевому пабліку ridne.zp. Люди розмістили яскраві фото в групі, щоб всі побачили справжню зірку міста.

"Будь ласка, не треба так паркуватися, адже люди поспішають додому після роботи, а хтось навпаки на роботу", — написали в пабліку під постом з підтверджуючими фото.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

У Запоріжжі горе-водій перегородив шлях громадського транспорту.

Нагадаємо, що в школах під Києвом дітей годували неякісними продуктами, які раніше були списані з-за терміну придатності.

Як повідомляв Знай.uа, українцям варто приготуватися до підвищення тарифів на комунальні послуги, адже найближчим часом очікується подорожчання як мінімум на 15-20%.

Знай.uа писав, що багатьом львів'янам тепер доведеться відвикати від звичних маршрутів громадського транспорту.