Летимо в сонячну Італію та на Кіпр: у Запоріжжі відкривають нові рейси. Стало відомо, що авіакомпанія SkyUp запустить рейси в сонячні країни.

Нові рейси запустять в Італію та на Кіпр.

"В отпуск" з посиланням на директора авіакомпанії Євгенія Хайнацького повідомляє, що авіакомпанія збирається в 2020 році із Запоріжжя запустити рейси в Ріміні (Італія) та на Кіпр.

Поки що невідомо, чи рейси будуть на постійній основі або тільки сезонними, але вже зараз можна планувати літню відпустку.

Нові рейси планують запустити у 2020 році.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

А поки що в Запорізькому аеропорту повним ходом йде ремонт. Робочі поки не встигають закінчити всі роботи і продовжили термін запуску до 22 вересня.

Нагадаємо, що в Одесі відбулося цинічне пограбування. 34-річний чоловік, який видавав себе за покупця хапав ящики з засобами для важкохворих дітей і тікав.

Як повідомляв Знай.uа, українцям варто приготуватися до підвищення тарифів на комунальні послуги, адже найближчим часом очікується подорожчання як мінімум на 15-20%.

Знай.uа писав, що багатьом львів'янам тепер доведеться відвикати від звичних маршрутів громадського транспорту.