На острові Тенеріфе (Іспанія) в Атлантичному океані відбувся 19 Міжнародний дитячий фестиваль культури та мистецтва "Міні Міс та Міні Містер світу 2019"("Little Miss & Little Mister United World 2019").

Мирослава Руденко зачарувала суддів своїм костюмом.

Мирослава Руденко, учениця 7 класу Бердянської гімназії №1 "Надія", представляла Запоріжжя та Україну в одному з двох напрямків, а саме "International Talent". Конкурсантки змагалися за право володіти ексклюзивними золотою та срібною коронами.

Мирослава отримала кубок "Best Talent" за читання віршу "Сила слова" та кубок "Best costume design" за кращий піратський костюм власного дизайну.

Дівчинка отримала корону.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Дівчина отримала корону, стрічку та диплом "Teen Miss United World 2019 Best Talent" ("Юна міс світу Кращий талант").

Нагадаємо, що в Одесі відбулося цинічне пограбування. 34-річний чоловік, який видавав себе за покупця хапав ящики з засобами для важкохворих дітей і тікав.

Як повідомляв Знай.uа, українцям варто приготуватися до підвищення тарифів на комунальні послуги, адже найближчим часом очікується подорожчання як мінімум на 15-20%.

Знай.uа писав, що в Вінницькій області розшукується чоловік, який 30 вересня пішов на риболовлю і додому не повернувся.