У Приморському районі прикордонники спільно з поліцією провели рейд, в результаті якого було вилучено велику кількість камбали.

Чоловік виловив риби на 120 тисяч гривень.

У Запорізькій області прикордонникам вдалося затримати браконьєра з дуже дорогим уловом. Чоловік вирішив викрасти камбали майже на 120 тисяч гривень. Про це в Facebook розповів директор Приазовського національно-природного парку Дмитро Воловик.

Браконьєр виловив 78 одиниць риби камбали калкан і завдав збитки державі на суму 118, 170 тис. гривень.

Браконьєр виловив 78 одиниць риби камбали.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Нагадаємо, що в Одесі відбулося цинічне пограбування. 34-річний чоловік, який видавав себе за покупця хапав ящики з засобами для важкохворих дітей і тікав.

Як повідомляв Знай.uа, українцям варто приготуватися до підвищення тарифів на комунальні послуги, адже найближчим часом очікується подорожчання як мінімум на 15-20%.

Знай.uа писав, що багатьом львів'янам тепер доведеться відвикати від звичних маршрутів громадського транспорту.