Вчора вранці в районі вул. Фортечна водій автомобіля ВАЗ збив жінку-пішохода. Постраждалою виявилася педіатр-неонатолог медичного центру "Енамед" Ірина Шевчук.

Жінка з важкими травмами потрапила до лікарні.

В результаті аварії жінка отримала важку політравму, перелом склепіння черепа, двосторонній гемоторакс, перелом обох нижніх кінцівок, велику крововтрату. Після стабілізації стану Ірині планували зробити операцію. На її лікування був відритий збір коштів. На жаль, травми виявилися не сумісними з життям, жінка померла, у неї залишилося двоє неповнолітніх дітей.

Жінка померла в лікарні.

В "Енамеді" відзначили, що повідомлять про час похорону на сторінці в Facebook.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Коллектив медицинского центра "Энамед" и сотрудники корпорации Керамист глубоко сожалеют о трагической смерти Шевчук...

Geplaatst door Медицинский центр "ЭнаМед" op Woensdag 9 oktober 2019

Нагадаємо, що представники "Національного корпусу" і ветерани полку "Азов" прорвалися через блокпост військових у місті Кремінна, що в Луганській області.

Як повідомляв Знай.uа, українцям варто приготуватися до підвищення тарифів на комунальні послуги, адже найближчим часом очікується подорожчання як мінімум на 15-20%.

Знай.uа писав, що Приватбанк відзвітував про рекордну прибутку, яка стала новим досягненням усієї банківської системи України.