Це нонсенс: у Мелітополі цвіте бузок – і це не жарт. Фото публікують користувачі в мережі, повідомляє РІА-Мелітополь.

Білий бузок цвіте незважаючи на морози.

Мешканці не можуть повірити, адже вночі вже були перші заморозки, а гілочка бузку не лише вціліла, але ще дуже пишно розпустилася, радуючи жителів міста своєю красою.

Тому всі бажаючі роблять фото, а вчені сподіваються, що весною бузок так само буде цвісти і не замерзне з приходом зими.

Мелітопольці радіють гілочки бузку.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У народі кажуть, що осіннє цвітіння бузку - провісник холодної зими. А ось місцеві жителі району Піщаної вже починають звикати до того, що кожен рік восени їм підносить сюрприз своїм цвітінням то черешня, то вишня.

Нагадаємо, що український президент Володимир Зеленський під час прес-марафону в Києві пообіцяв виконати передвиборчу обіцянку й завершити війну з Російською Федерацією на Донбасі.

Як повідомляв Знай.uа, що у планах комунального підприємства "Київтеплоенерго" ні підвищення цін на тепло і гарячу воду для киян.

Знай.uа писав, що Приватбанк відзвітував про рекордну прибутку, яка стала новим досягненням усієї банківської системи України.