У Мелітополі затримали на гарячому директора, який продавав дітей в рабство.

Чоловіка затримали під час отримання грошей.

В поліції Запорізької області повідомили про те, що директор інтернату продавав своїх вихованців у трудове рабство стороннім особам, які залучали підлітків до важкої роботи.

Рабовласника затримали під час отримання грошей за групу неповнолітніх дітей, яких планувалося задіяти в будівельних роботах на території приватного домоволодіння в селищі Приазовське. Злочинцеві загрожує до 15 років в'язниці.

Директор інтернату здавав дітей в оренду.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що Президент Володимир Зеленський відповів на запитання про легалізацію медичної марихуани в Україні. За його словами, багато людей хоче займатися цим бізнесом.

Знай.uа писав, що заступник Міністра соціальної політики з питань європейської інтеграції Сергій Ніжинський на зустрічі з представниками Консульської канцелярії Посольства Італійської Республіки в Україні у сфері усиновлення зробив важливу заяву.