На час проведення масових заходів на День міста і Покровський ярмарок 12-13 жовтня, в Запоріжжі продовжать роботу громадського транспорту і організують додатковий транспорт для розвезення людей по районах.

У Запоріжжі продовжать рух транспорту.

Громадський транспорт працюватиме до 23 годин. Транспорт, який їздить по Перемозі і Лермонтова, буде чекати городян на зупинках "Вул.Лермонтова", "6-а міська лікарня" і "ТЦ Амстор". Громадський транспорт, що курсує по проспекту Соборного, сконцентрують на зупинках "Вул.Сталеварів" і "ТЦ Україна", а в Хортицький район можна буде доїхати з Металургів.

У цьому році заради проведення Покровського ярмарку не будуть перекривати Набережну - павільйони розмістять на стадіоні біля "Веселки".

На День міста транспорт буде ходити до 23:00.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, що згідно з планом, в Україні буде проведена індексація зарплат вже до кінця 2019 року.

Знай.uа писав, що справжній крик душі з'явився в соціальній мережі від мами учня 6 класу, яка побачила домашнє завдання своєї дитини з української літератури.