У Запоріжжі весь день 12 жовтня пануватиме хмарна погода. Опадів не пердбачається, проте підвищена вологість повітря принесе дискомфорт.

Температура повітря у Запоріжжі прогріється до +16 градусів, нагадаючи мешканцям міста, що осінь може бути лагідною.

Синоптики спрогнозували, що атмосфрерний тиск над Запоріжжям буде в межах норми, 760 мм рт ст, та не позначиться на самопочутті метеочутливих людей. Помірна вологість повітря 50-60% викликана хмарною погодою та випаровуванням, після досить прохолодної ночі. Сонце зійшло у Запоріжжі о 6:52, зайде о 17:59.

Над містом ширятиме південно-західний вітер зі швидкістю 3-4 метри за секунду. Попри те, осінній настрій можна забарвити есоціями від заходів, яких буде досить багато впродовж трьох вихідних днів. Тож не баріться вдома, і прихопіть з собою гарний настрій.

Як повідомляв Знай.ua, синоптик розповіла, до чого готуватися українцям.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що на українців чекає початок бабиного літа.

Сайт Знай.ua оприлюднив інформацію про те, що запоріжцям пропонують драйвову екскурсію в небо.