Запоріжжі відлякує туристів: на вокзалі сморід, лайка і людські тіла. На всю цю картину міська влада і поліція просто закривають очі.

На Запорізькому вокзалі жахливі умови: нікому немає діла.

Прямо біля бордюрів сплять люди без певного місця проживання, трохи віддалік біля супермаркету вони ж збираються в цілі "угруповання". Спиртні напої, лайка і страшенний сморід відлякують, як всіх бажаючих відвідати місто, так і самих городян.

Поки що невідомо, хто вирішить "дану проблему", але незабаром, з настанням холодів, всі ці люди переберуться на територію вокзалу, де ситуація не з кращих.

Друзья Запорожцы! Вот так у нас встречают гостей Жд-1 ! Стыдно и противно, куда смотрит Полиция?

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще
Geplaatst door Алексей Херсон op Zondag 13 oktober 2019

Нагадаємо, що на День захисника правоохоронці перекриють центр української столиці.

Знай.іа писав, що 14 жовтня, військовий оркестр США зіграє для вінничан "Музика свободи", саме так називається нова програма оркестру ВВС США, яку привезли до Вінниці військові музиканти.