Світлодіодний фонтан з виконанням джазової музики встановили у парку Климова Шевченківського району. Інсталяція вже користується величезною популярністю у городян.

У Запоріжжі з'явився ще один фонтан, на цей раз з джазовою музикою.

За словами голови Шевченківського району Федора Маера реконструкція парку почалася три роки тому. У перший рік виготовили проектно-кошторисну документацію і відреставрували пішохідні доріжки, у другій - встановили нові дитячі майданчики та лавочки, і в цьому році працювали над головною особливістю парку - підсвічуванням і світлодіодним фонтаном.

Пост з відео розмістили в одному із місцевих пабліків. У коментарях під постом запоріжці повідомили про те, що їм дуже сподобалася інсталяція, але містяни побоюються, що довго він не простоїть через вандалів, які завжди "напоготові".

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, що Міністр закордонних справ України Вадим Пристайко після засідання комітету з закордонних справах Європарламенту в Люксембурзі заявив, що формула Штайнмайера буде обов'язково виконана.