На днях в Космічному мікрорайоні, на стадіоні біля школи №38 п'ятнадцятирічна дівчина по-звірячому побила двох школярок.

Все, що відбувалося, було знято на відео, а потім опубліковано в мережі. Незабаром дане відео дійшло і до правоохоронців.

В прес-службі запорізької прокуратури повідомили, що школярці, яка влаштувала криваву бійку, було повідомлено про підозру.

Сестра постраждалої школярки Анастасії, яку побила однокласниця, розповіла, як пройшла розмова з керівництвом гімназії, де вчиться хуліганка.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Сестра просить покарання хуліганці через побиття.

Дівчина вимагає відрахувати винуватицю бійки, на що не отримує схвальної відповіді. Там вважають, що нападниця не винна. І пропонують побитій Анастасії перейти в інший клас.

Старша сестра побитої школярки зазначила: якщо з керівництвом навчального закладу не буде знайдений компроміс - вона влаштує біля школи мітинг, на якому вимагатиме відрахувати винуватицю бійки.

Нагадаємо, що у Києві у бійку вплуталися військові: двоє спецсвязистов відкрили стрілянину.

Знай.uа писав, що у Києві вандали познущалися над Контрактовою площею: сквер змалювали з балончиків.