На Запоріжжі, в прокуратурі справа з пошуком власників квартири зайшла в глухий кут, її напрваили в суду із заявою про передачу у власність квартири у Дніпровському районі міста.

Як виявилося, що власниця квартири померла рік тому, впродовж цього року ніхто з родичів не вступив у спадщину. Вартість квартири сягає 400 тисяч гривень, Запорізька місцева прокуратура №3 пропонує передати майно у власність держави. Про це повідомляє 061, з посиланням на прес-службу обласної прокуратури.

На обліку в Запорізькій області стоїть 13350 осіб, які потребують поліпшення житлових умов. Суд відкрив провадження про дату судового розгляду, щоб офіційно оформити квартиру. Пізніше визначать щасливчиків, які стануть власниками майна.

Нагадаємо, не заплатили за комуналку: сотні франківчан повісили на "стовп ганьби"

Як повідомляв раніше Знай.ua, квартира з величезною знижкою: українці отримали право на пільгове житло, але пощастило не всім

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що "Гвалтують дитину 6 років": у Києві моторошне послання перелякало всіх жителів міста