В Запоріжжі, головне управління Держпродспоживслужби в повідомляє про наявності на ринку України підробленої продукції, рибні консерви торгової марки "Аквамарин" ТОВ "Інтерфлот", виробництва ТОВ "Альфа — Етекс", а саме: сайра тихоокеанська натуральна, 230 гр (з ключем) дата виробництва 18.01.2019, 18.02.2019, "Товстолобик обсмажений в томатному соусі", 230 гр. дата виробництва 11.03.2019 року з кодом виробника В05, пишет Актуально.

Також, ТОВ "Альфа-Етекс" припинило співпрацю з ТОВ "Інтерфлот" щодо виробництва продукції з їх сировини та матеріалів, відповідно рибні консерви ТМ "Аквамарин" з датами виробництва пізніше 31.12.2018, де зазначений код виробника В05, ТОВ "Альфа-Етекс", не вироблялись.

Головне управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області до продавців та підприємців, що реалізовують продукцію компанії, звертаються з проханням провести інвентаризацію та терміново вилучити товар з обігу.

Всіх небайдужих просять обов'язково повідомити про торгівлю консерв в магазинах міста та області, адже їх вживання не рекомендовано та становить небезпеку для життя.

"Шановні споживачі, про факти виявлення у закладах торгівлі таких рибних консервів, просимо Вас звертатися до Головного управління Держпродспоживслужби для вжиття невідкладних заходів, тел. Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини: (061) 228-04-59, (061) 228-04-51, e-mail: office@gudpss-zp.gov.ua", — повідомили у прес-службі Держпродспоживслужби.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, "Поліця добра" в супермаркеті: українці в соцмережах закликають допомогти нужденним

Як повідомляв раніше Знай.ua, забудьте про паштет: франківчанка потрапила в реанімацію після домашнього "смаколика", медики назвали страшний діагноз

Також Знай.ua писав про те, що рибу - на смітник: дніпрян атакувала смертоносна хвороба, медики втомилися повторювати одне і те ж