У Запоріжжі планують позбутися від пільговиків у транспорті, а все пояснюють тим, що в годину пік у транспорті їх дуже багато.

У Запоріжжі пенсіонерів хочуть позбавити права на безкоштовний проїзд.

На сайті мерії відповідна петиція набрала потрібну кількість голосів – 765 при необхідних 750. Автор петиції, Ганна Щербакова, мотивує свою вимогу тим, що "в години пік автобуси неможливо влізти з-за того, що вони забиті пенсіонерами. Складається враження, що більшість пенсіонерів їздять в автобусах заради екскурсій, тільки тому, що це безкоштовно".

Також у петиції йдеться і про те, що у багатьох містах України практикують безкоштовний проїзд з 10:00 до 16:00.

У мерії повідомляють, що петиція буде розглянута найближчим часом, скоріше всього 30 жовтня.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

У Запоріжжі пенсіонерів хочуть позбавити права на безкоштовний проїзд.

Нагадаємо, що листопад принесе з собою не тільки різке похолодання, остаточну зміну сезонів і зменшення тривалості світлового дня, але і новий час.

Знай.uа писав, що Микола Цяпкало, 73-річний житель Ірпеня, Київ, відправився в у гості до своєї дочки, яка з сім'єю живе в Марокко, Африка, на велосипеді.