Запуск тепла в Запоріжжі повинен початися в понеділок, 28 жовтня. Таке завдання профільному заступнику, департаменту ЖКГ, комунальним підприємствам, а також керуючим компаніям сьогодні під час наради поставив міський голова Запоріжжя Володимир Буряк, повідомляє Запорозька Січ.

Стало відомо, коли в Запоріжжі включать опалення.

Тільки деякі будинки не готові до опалювального сезону, всі дитячі сади і школи вже в очікуванні, коли розпочнеться подача тепла.

У минулому році опалення включили 4 листопада. Включати батареї починають тоді, коли три дні поспіль за вікном середньодобова температура повітря буде становити не більше +8 градусів.

Вже на наступному тижні в квартирах потеплішає.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України
Показати ще

Нагадаємо, що на Прикарпатті, почався грибний сезон, завзяті грибники не упустили можливості насолодитися полюванням на гриби.

Знай.uа писав, що розробники бенчмарку продовжують публікувати результати тестів за третій квартал поточного року.