Наводить справжній жах: мешканка Запоріжжя засікла в кукурудзяному полі моторошну істоту і показала знімки від яких можна померти.

Невідому моторошну істота, від якого тремтіння по тілу, помітили в районі Розумовської вокадачки, в кукурудзяному полі. Запоріжанка, яка проїжджала на машині встигла зробити кадри зловісного "Щось".

Дівчина встигла сфотографувати зловісне чудовисько.

"Це те, що живе в полях…Я відразу відчула панічний жах. Я бачила що голова не спускає з мене очей і повертається за мною. Пронизуючи всю мене, – пише дівчина".

Багато жителів тільки висміяли запоріжанку і вирішили, що це просто огороднє опудало, яке відлякує птахів від врожаю.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Але дівчина, яка бачила все своїми очима запевняє, що це або Лісовик або Страж поля, але те, що це не опудало, вона впевнена на всі сто відсотків.

Дівчина дуже злякалася, побачивши щось незрозуміле посеред поля.

Нагадаємо, що листопад принесе з собою не тільки різке похолодання, остаточну зміну сезонів і зменшення тривалості світлового дня, але і новий час.

Знай.uа писав, що розробники бенчмарку продовжують публікувати результати тестів за третій квартал поточного року.