На популярному вокальному шоу на телеканалі СТБ своїм виступом підкорила суддів 16-річна Марія Боярко. Пісня Regina Spektor-Apres Moi у її виконанні викликала одноголосно схвалення суддів.

Дівчина з Бердянська вразила суддів вокалом.

Останні три роки дівчина їздила на кастинги "Х-фактора", однак все марно. І ось, нарешті, дівчині вдалося пройти кастинг на ювілейний сезон українського шоу і потрапити в ефір.

Судді заявили, що дівчина дуже гарно заспівала, обіграла свій номер і заслуговує пройти далі. Одна з суддів Ніно Катамадзе навіть жартома сказала, що вдочерила б таку талановиту дівчину.

Марія Боярко в минулому році закінчила Бердянську музичну школу і стала студенткою Київської муніципальної академії естрадного та циркового мистецтва.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, що на Прикарпатті, почався грибний сезон, завзяті грибники не упустили можливості насолодитися полюванням на гриби.

Знай.uа писав, що на Дніпропетровщині оселився один з найнебезпечніших хижаків.