Чи то "Запорожець" чи справжній спорткар. Мешканці Шевченківського району помітили незвичайне авто на парковці.

Власник "новенької" машини переробив її з "горбатого", випущеного ще в 1960-х роках. Не обійшлося без потужного тюнінгу – тепер дізнатися, що це старий ЗАЗ-966 можна тільки по контурах.

У Запоріжжі зафіксували незвичайне авто.

Спорткар тепер виглядає сучасніше, йому замінили ходову і розширили колісну базу. І наврядчи перехожі зможуть побачити в надзвичайному авто старенький "Запорожець". А поки що власник роз'їжджає по вулицях міста і привертає погляди перехожих і водіїв до свого авто.

Новенький спорткар роз'їжджає по вулицях міста.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Нагадаємо, що офіс президента України Володимира Зеленського планує перевірити депутатів у фінансовому комітеті Ради на детекторі брехні.

Знай.uа писав, що Державна судова адміністрація України (ДСАУ) оголосила закупівлю службових автомобілів для судових інституцій.