Бердянці переписували своє майно на неіснуючих людей: у місті накрили групу аферистів.

У Бердянську затримали групу аферистів.

Співробітники СБУ, прокуратури і поліції затримали групу осіб, яких підозрюють у незаконному утриманні двох осіб з метою заволодіння їхнім житлом. Крім того, правоохоронці вилучили підроблені документи та зброю.

Злочинна група, яку викрили співробітники СБУ, займалася незаконними угодами в сфері нерухомості. Бандити змушували самотніх старих переписувати своє житло на підставних осіб.

у бандитів були виявлені зброя та підроблені документи.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Нагадаємо, що на вихідних величезна хмара з чадним газом накрило України. Причинами такого явища вважають промислові викиди, а також горіння торфовищ і звичку українців восени масово спалювати листя.

Знай.uа писав, що Державна судова адміністрація України (ДСАУ) оголосила закупівлю службових автомобілів для судових інституцій.