"Укравтодор" домовився з китайською компанією про співпрацю під час зведення важливого моста через Дніпро в Запоріжжі.

У Запоріжжі міст добудують китайці.

Добудовувати мости планують у кредит. В Укравтодорі назвали проект важливим, тому як він вирішить головну транспортну проблему Запоріжжя - з'єднає лівий і правий береги Дніпра.

У повідомленні не вказується, коли саме розпочнеться будівництво мосту. У відомстві лише зазначили, що це важливий проект. Він вирішить одну з основних транспортних проблем Запорізького регіону - відсутність надійних транспортних зв'язків між лівим та правим берегом Дніпра.

Укравтодор та китайська компанія «China Road and Bridge Corporation» СRВС уклали меморандум про співпрацю 21 жовтня ...

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще
Geplaatst door Укравтодор op Maandag 21 oktober 2019

Нагадаємо, що на вихідних величезна хмара з чадним газом накрило України. Причинами такого явища вважають промислові викиди, а також горіння торфовищ і звичку українців восени масово спалювати листя.

Знай.uа писав, що Державна судова адміністрація України (ДСАУ) оголосила закупівлю службових автомобілів для судових інституцій.