Сьогодні в Маріуполі офіційно стартував опалювальний сезон. Однак, тепло в будинки містян почне надходити тільки з 24 жовтня. Першими опалення отримають жителі Центрального району, а потім всі інші, повідомляє прес-служба Маріупольської міськради.

В Маріуполі не зростуть тарифи на опалення.

Також стала відома доля платіжок за опалення. Директор комунального підприємства "Маріупольтепломережа" Дмитро Мірошниченко повідомив, що так, як ціна на газ не підвищилася, а навіть навпаки – знизилася, причин для підвищення тарифу немає.

За останній рік також зросла заборгованість мешканців за опалення: на сьогоднішній день вона складає 220 млн грн.

Сьогодні в Маріуполі розпочався опалювальний сезон.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що на вихідних величезна хмара з чадним газом накрило України. Причинами такого явища вважають промислові викиди, а також горіння торфовищ і звичку українців восени масово спалювати листя.

Знай.uа писав, що Державна судова адміністрація України (ДСАУ) оголосила закупівлю службових автомобілів для судових інституцій.