Жахливе ДТП під Запоріжжям: донецький прокурор не впорався з кермуванням і злетів у кювет. Аварія сталася 15 жовтня на автодорозі "Бориспіль-Запоріжжя-Маріуполь".

В аварію під Мелітополем потрапив донецький прокурор.

На даний момент мелітопольське територіальне управління ДБР розслідує кримінальну справу про порушення правил дорожнього руху, що привело до тяжких наслідків.

В результаті аварії начальник відділу прокуратури Донецької області не впорався з керуванням і злетів у кювет. Автомобіль перекинувся – постраждали водій і троє пасажирів, серед яких двоє малолітніх дітей, отримали важкі травми. Вони були доставлені в Пологовскую районну лікарню.

В результаті аварії постраждали і двоє малолітніх дітей.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що консервативна оцінка розвитку Міністерства економіки, торгівлі і сільського господарства передбачає зростання ВВП в наступному році на 3,7%, оптимістична - 4,8%.

Знай.uа писав, що в Вінницькій області минулого тижня до медиків з симптомами на грип і ГРВІ звернулося 7 тисяч чоловік.