Кому пощастить найбільше: у мерії розповіли, де в першу чергу включать опалення. На сьогодні місто підготовлене на 98 відсотків.

Стало відомо, коли в Запоріжжі включать опалення.

Повністю підготовлені 65 котелень, 726 кілометрів тепломереж, усунуто понад 270 поривів мереж. Відзначається, що об'єкти соціальної сфери до подачі тепла готові, як і більшість житлових будинків. За словами мера Запоріжжя Володимира Буряка, гірше справи з паспортами готовності до опалювального сезону у багатоповерхівок, на базі яких створені ОСББ чи ЖБК.

Тепло буде подаватися в квартири городян протягом декількох днів, починаючи з 28 жовтня. Нарахування оплати за опалення буде здійснюватися, починаючи з першого дня подачі теплоносія.

Місто практично підготовлене до старту опалювального сезону.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що в Миколаєві чоловік розкопали склеп на цвинтарі і розносив по вулицях черепа.

Знай.іа писав, що в Вінницькій області минулого тижня до медиків з симптомами на грип і ГРВІ звернулося 7 тисяч чоловік.