Від центру – в аеропорт: запоріжцям пообіцяли відкрити новий автобусний маршрут. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі повідомив міський голова. Великі автобуси почнуть курсувати в аеропорт з початком роботи нового пасажирського терміналу.

У Запоріжжі запустять новий автобусний маршрут.

"У планах міської влади відкрити новий маршрут, який з'єднає центр міста з аеропортом. За моїм дорученням, керівництво КП "Запоріжелектротранс" вже працює над цим питанням", – зазначив міський голова Володимир Буряк.

Тільки вчора запорізький аеропорт відкрили після капремонту. Вже в кінці березня Запоріжжя відкриє шість додаткових рейсів до Європи.

Читаю ваші коментарі щодо налагодження транспортного забезпечення до аеропорту «Запоріжжя». В планах міської влади є...

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще
Geplaatst door Владимир Буряк. Официальная страница городского головы Запорожья op Dinsdag 22 oktober 2019

Нагадаємо, що в Миколаєві чоловік розкопали склеп на цвинтарі і розносив по вулицях черепа.

Знай.uа писав, що в Вінницькій області минулого тижня до медиків з симптомами на грип і ГРВІ звернулося 7 тисяч чоловік.