У голові не вкладається: мати порізала дітей в Запоріжжі, у дівчинки – пробито легеню і вона знаходиться зараз в реанімації у важкому стані, про те повідомила волонтер Злата Некрасова у себе на сторінці в Facebook.

Діти знаходяться в реанімації.

Троє дітей перебувають у дитячій обласній лікарні після того, як рідна мати порізала їх ножем. Після жінка спробувала покінчити з собою і її доставили в спеціалізовану лікарню.

Волонтер побувала в лікарні, де з дітьми перебуває батько. З трьох дітей, двоє знаходяться у реанімації. Злата просить всіх небайдужих відгукнутися і підтримати дітей.

"Троє діток лежать у лікарні, двоє з них двоє в реанімації! У Дівчинки пробито легеню і ще багато супутніх діагнозів. Коли вони спали їх мама порізала ножем", – написала дівчина на своїй сторінці.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ребята трое деток лежат в больнице,двое из них двое в реанимации! У Девочки пробито легкое и ещё много сопутствующих диагнозов. Когда они спали их мама порезала ножом. В голове не укладывается как такое может быть. Девочке необходимы дорогостоящие препараты,справку с больници и назначения медикаментов я предоставлю. Сейчас я скупилась на 1500гр и сейчас еду в аптеку за необходимыми медикаментами, они будут стоить в районе 10000 тыс на 5 дней. Чеки предоставлю в следующем посте. Прошу откликнуться всех неравнодушных. 5169330518239428 карта Благотворительного Фонда «Эмоция»

Geplaatst door Злата Некрасова op Woensdag 23 oktober 2019

Нагадаємо, що в Миколаєві чоловік розкопали склеп на цвинтарі і розносив по вулицях черепа.

Знай.іа писав, що нещодавно в Одесі відкрився інклюзивний дитячий майданчик. Проте в мережі вже розповіли про перший неприємний інцидент.