Хто буде прибирати? Жителі Запоріжжя місяцями не сплачують за послуги з вивезення сміття. Тільки за місяць жовтень запоріжці повинні заплатити 47 мільйонів гривень.

У запоріжців величезні борги за вивезення сміття.

У зв'язку з цим підприємство "Вельтум-Запоріжжя" проводить роботу по стягненню заборгованості і якщо абонент ігнорує оплату послуг з вивезення відходів, компанія стягує заборгованість в судовому порядку.

Крім того, в компанії повідомили, що боржник може реструктуризувати суму боргу. Для цього потрібно звернутися до постачальника послуг і укласти з ним договір про щомісячне рівномірному погашення реструктуризованої заборгованості та своєчасну сплату поточних платежів за житлово-комунальні послуги. Але в компанії мешканців міста все ж просять вчасно платити за послуги.

У Запоріжжі зростають борги за вивезення сміття.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що перший заступник адміністрація президента Сергій Трофімов пояснив, чому важливо внести зміни до Конституції України щодо реформи місцевого самоврядування.

Знай.uа писав, що в Одеській області жінка намагалася вкрасти гаджет у 4-річної дитини, яка хворіє на ДЦП.