Група "Антитіла" зняла кліп на романтичну пісню "Буде син". Відео складається з ексклюзивних архівних кадрів сім'ї фронтмена "Антитіл" Тараса Тополі і його дружини, співачки і запоріжанки Олени Тополі (Alyosha).

Гурт Антитіла показала нове відео.

Також Тарас Тополя зняв у кліпі двох синів – Романа і Марка. Разом з основним сюжетом у роботі представлені документальні кадри родини співака, які раніше не демонструвалися: народження первістка, весілля соліста "Антитіл", хроніка, як росли двоє синів.

В основі відеокліпу "Буде син" розказані дві історії сімей Тополі і Шнейдерисів. Зазначається, що сім'я Шнейдерисів надала своє сімейне виноробне господарство і виноградники в Миколаївській області для зйомок роботи.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що артисти харківського цирку вважають, що цирк потрібно рятувати від зоозахисників, які вимагають заборонити використання тварин.

Знай.uа писав, що проект автоматичної станції Lucy, яка за 12 років подорожі повинна відвідати шість троянських астероїдів і один "нормальний" в районі Юпітера, пройшов критичну перевірку.