Груші – на вагу золота: як підскочили ціни на продукти в Мелітополі.

На цьому тижні ціни на продукти на мелітопольських ринках залишилися стабільними. Але самий великий стрибок в ціні на груші. Зараз максимальна їх вартість становить 65 грн/кг.

Ціни на фрукти зросли в Мелітополі найбільше.

Що стосується овочів, то кілограм картоплі можна купити за 16-17 гривень, цибуля – 6 гривень за кілограм. Морква коштує 7-10 грн за кілограм, а буряк - 7 гривень. За борщовий набір поки можна не турбуватись, ціни на нього залишилися практично незмінними.

Яблукам поки далеко до груш, вони коштують від 17 гривень за кілограм. Цитрусові трохи дорожче – від 40 грн за кілограм.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Овочі практично не подорожчали.

Нагадаємо, що артисти харківського цирку вважають, що цирк потрібно рятувати від зоозахисників, які вимагають заборонити використання тварин.

Знай.uа писав, що проект автоматичної станції Lucy, яка за 12 років подорожі повинна відвідати шість троянських астероїдів і один "нормальний" в районі Юпітера, пройшов критичну перевірку.