Під Запоріжжям в селі Тернівка токсичні відходи з залізнорудної комбінату зливають прямо в річку Малий Утлюг, яка впадає в Утлюкський лиман Азовського моря. Про це повідомив еколог, активіст, працівник Приазовського національного природного парку Дмитро Воловик.

От як зараз виглядає річка Малий Утлюг.

Активіст додав, що через зливу токсичних відходів знову страждає природно-заповідний фонд не тільки області, але і всієї країни.

"Скільки можна терпіти? Черговий токсичний порив труби Запорізького залізнорудної комбінату. В цей раз шахтні відходи пішли в річку Малий Утлюг, район села Тернівка", - написав він.

В Азовське море відходи можуть потрапити з шахт.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, що Олександр Гончарук відвідав Чернігівську область, де з новим керівником Митної служби Максимом Нефьодовим наробив чимало шуму.