Під Запоріжжям, у Мелітополі, п'яна компанія на автомобілі Opel протаранила магазин «АТБ». Про це розповіли в обласній поліції.

Наголошується, що ДТП сталося на вул. Інтеркультурній. Близько 2:35 водій Opel влетів у вітрину «АТБ». Працівники магазину стверджують, що перед цим компанія голосно відпочивала на площі перед закладом.

Діри у вітрині магазину оперативно закрили дерев'яними піддонами, авто відвіз евакуатор. За щасливим випадком, внаслідок події ніхто не постраждав.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, що в Львові водій легковика понівечив денний праця робітників, які займаються ремонтом дорожнього полотна. Працівники будівництва як тільки залили ділянку свіжим бетоном і вирівняли його поверхню.

Як повідомляв портал Знай.uа, п'яний 19-річний хлопець штовхнув машину під рухомий тепловоз

Також Знай.uа писав про те, що у Києві п'яний чоловік вирішив покататися на катері по річці, але не впорався з керуванням і на швидкості протаранив міст.