Переплутав газ з гальмом – в результаті розбиті автомобіль і вітрина супермаркету АТБ. Ось так повеселилася компанія на Новому Мелітополі вночі, у суботу, 26 жовтня.

Так, НП сталася на вулиці Інтеркультурної. Близько 2:35 годині ночі водій на Opel врізався у вітрину супермаркету АТБ. За попередніми даними, постраждалих немає.

З неофіційних джерел відомо, що водій є жителем району Новий Мелітополь. Працівники даного супермаркету повідомили, що ця галаслива компанія всю ніч гуляла на майданчику перед АТБ.

На даний момент, розбиті вітрини супермаркету співробітники оперативно замаскували піддонами, а ось розбитий автомобіль відвезли на евакуаторі.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що киянка поскаржилася на куплену в супермаркеті АТБ браковану дитячу зубну пасту.

Як повідомляв портал Знай.ua, під Запоріжжям, у Мелітополі, п'яна компанія на автомобілі Opel протаранив магазин "АТБ".

Також портал Знай.ua писав, що недалеко від автомийки №1 25 жовтня сталося зіткнення фури "АТБ" та міської маршрутки. На місці події працювали правоохоронці, всі деталі аварії наразі з'ясовуються.