Сімейна пара перебрала з алкогольними напоями і всілася на землі біля кіоску.

Скандальні кадри вмить облетіли мережу. Людей обурив той факт, що весь цей час біля горе-батьків сиділа їхня неповнолітня дівчинка і плакала більше ніж півгодини. Все це дійство відбувалося на зупинці Чарівній в Шевченківському районі міста.

Нагадаємо, що на Дніпропетровщині рятувальники визволяли 4-річного малюка з зачиненої квартири. У Кривому Розі батьки замкнули маленьку дитину в квартирі і пішли. Як повідомили сусіди дитина одна в квартирі знаходився тривалий час, тому вони викликали рятувальників ДСНС.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Рятувальники відкрили двері за допомогою лому і сокири. Таким чином правоохоронці і медики могли без перешкод потрапити в квартиру, де знаходиться хлопчик. Співробітники швидкої допомоги оглянули хлопчика і сказали що його стан задовільний.

Нагадаємо, що у Львові озвірілий нелюд розправився із сім’єю: мати з дитиною – в реанімації, дідуся не врятували

Також портал писав, що під Києвом п'яний нелюд зґвалтував дочку і завалився спати: "Нічого не пам'ятаю"

Як передавав Знай.ua, маніяк влаштував "сафарі" на жінок в Харкові