Жодної зачіпки: пацієнт вийшов з лікарні в Запоріжжі і безслідно зник. Чоловіка шукають вже більше п'яти місяців.

Відомо, що Самофал Андрій Михайлович, 1969 року народження 6 червня вийшов з відділення Запорізької обласної лікарні і зник.

У поліції немає жодних зачіпок у справі зниклого.

Брат зниклого повідомив, що того дня Андрій повинен був прийти на процедури в 12 годин дня, але він так і не з'явився.

22 червня люди "прочесали" всі лісосмуги, але нікого не знайшли. Через кілька днів з'явилася інформація про те, що в лікарні, з якої пропав Андрій Самофал, відмовилися давати записи з камер відеоспостереження.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Крім того, поліцейські не можуть пробити номер мобільного, який був у пацієнта і був включений до ранку 8 червня. Донині роздруківки телефонних дзвінків з телефону Андрія правоохоронці так і не отримали.

Зниклого чоловіка не можуть знайти з 6 червня.

Також немає свідків, які бачили як Самофал залишав лікарню. Через кілька днів речі Андрія ще перебували в палаті, потім його виписали за порушення режиму.

Всіх, у кого є яка-небудь інформація про місцезнаходження зниклого Андрія Самофала просять повідомити про це за телефонами: 102, 0505773260, 0984118887.

Нагадаємо, що на Прикарпатті 9-річна дитина потрапила у лікарню з опіками.