Група екстремальних туристів, у складі якої були 25-ти та 26-річні жителі Запоріжжя, була затримана поліцейськими та прикордонниками на території зони відчуження, неподалік від відселеного міста Прип'ять. Про це повідомили в прес-службі ГУ Нацполиции України в Київській області.

На ЧАЕС затримали сталкерів.

"Під час патрулювання зони відчуження Чорнобильської АЕС, спільно з прикордонниками, поблизу відселеного міста Прип'ять було виявлено сім сталкерів: 19-річний житель Житомирської області, 22-річний житель Київської області, 27-річний житель Києва, жителі Запоріжжя 25 і 26 років і двоє росіян 24 і 33 років, які незаконно проникли на територію зони відчуження з метою екстремального туризму ", - йдеться в повідомленні.

На порушників були складені адміністративні протоколи, українцям загрожують штрафи від 20 до 30 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, а росіянам – примусове скорочення терміну перебування в Україні і повідомлення влади РФ про скоєне правопорушення.

Правонорушителям загрожує серйозний штраф.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, що 28 жовтня, відбулася закрита зустріч народних депутатів від фракції "Слуга народу" на чолі із самим президентом України Володимиром Зеленським.