Група екстремальних туристів, у складі якої були 25-ти та 26-річні жителі Запоріжжя, була затримана поліцейськими та прикордонниками на території зони відчуження, неподалік від відселеного міста Прип'ять.

В зоні ЧАЕС затримали сталкерів із Запоріжжя.

"Під час патрулювання зони відчуження Чорнобильської АЕС спільно з прикордонниками поблизу відселеного міста Прип'ять були виявлені сім сталкерів: 19-річний житель Житомирської області, 22-річний житель Київської області, 27-річний житель Києва, жителі Запоріжжя 25 і 26 років і двоє росіян 24 і 33 років, які незаконно проникли на територію зони відчуження з метою екстремального туризму", - йдеться у повідомленні.

Запоріжці намагалися проникнути на Чорнобильську АЕС.

На затриманих складено адміністративні протоколи за статтею про порушення вимог режиму радіаційної безпеки в місцевостях, що зазнали радіоактивного забруднення (ст. 46-1 КК України). Стаття передбачає накладення штрафу від 20 до 30 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що у колишнього коміка, народного депутата України Романа Грищука та актриси студії "Мамахохотала", блогера Ганни Гресь з'явився первісток.