У Запоріжжі презентували книгу Павла Дерев'янка "Аркан вовків". Це козацьке фентезі, в якому йдеться не тільки про войовничий народ, але й про відьмаків та потойбічні сили. Події у книзі розгортаються у 1845-му році за часів правління Богдана Хмельницького.

Молодий автор представив свою книгу у Запоріжжі.

Автор розкрив міфи про характерників в українській культурі у контексті культу воїнів-звірів та його відображення в літературі, і розповів про те, як це сформувало світ його темного фентезі з елементами альтернативної історії.

Відьмаки та потойбічні сили: у Запоріжжі презентували нове фентазі.

Павло Дерев'янко – письменник, за фахом перекладач з арабської мови. 2019 року у видавництві "Дім Химер" вийшов його дебютний роман "Аркан вовків" у жанрі темного фентезі з елементами альтернативної історії. Це перша частина запланованої трилогії "Litopys Siroho Ordenu".

Нагадаємо, що у колишнього коміка, народного депутата України Романа Грищука та актриси студії "Мамахохотала", блогера Ганни Гресь з'явився первісток.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще