Спортсменка із Запоріжжя стала триразовою чемпіонкою світу з карате.

Про це повідомляє інформаційний портал "tv5.zp.ua".

Нещодавно запоріжанка Марина Скамарохова повернулася зі столиці Чилі Сантьяго, де стала триразовою чемпіонкою світу з кіокушин-буда карате.

Варто визначити, що через те, що у Сантьяго не вщухають мітинги деякі спортсмени боялися за своє життя, були і ті, хто відмовився від змагань. Але Марина Скамарохова не зі слабких духом, вона не лише не побоялася відвідати змагання, а й стала чемпіонкою серед жінок у категорії до 65 кілограмів.


Попри те, що Марина стала кращою з кращих, все ж своїм поєдинком не надто задоволена, адже впевнена, що ще є до чого прагнути. По словах Марини, найскладнішим був перший двобій, через втому та важкий переліт тривалістю 13 годин.

Марина Скамарохова пригадала, як вперше пришла на тренування з карате 13 років тому. Тоді прикладом для неї стала мама, саме вона підштовхнула дівчинку займатися спортом. У свій час мама Марини займалась легкою атлетикою, гімнастикою та карате.

З першого тренування Марина безмежно закохана у цей вид спорту. Попри власну підготовку до міжнародних стартів, вона встигає навчатись у виші та тренувати молоде покоління спортсменів, які у захваті від свого наставника.

Як раніше повідомляв Знай.ua, напередодні старту Світоліної на Турнірі, тренер українки Ендрю Беттлс розповів про її підготовку та психологічний стан.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще