Вулицями Запоріжжя їздить автомобіль з легендарного французького фільму «Таксі». Про це розповідають здивовані городяни, розміщуючи в соцмережах фото авто.

Автомобіль, один в один схожий на таксі марки Peugeot 406 з кіно Люка Бессона, «розсікає» Запоріжжям в якості того ж таксі. «Навіть шашечки марсельські», - розчулюються фанати відомої франшизи.

Навіть шашечки марсельські

Разом з тим городяни скаржаться, що марсельскому любителю швидкої їзди в Запоріжжі не розігнатися – надто погані дороги.

Нагадаємо, у Львові некерований автомобіль "припаркувався" у будинок, водій не встиг навіть скрикнути: фатальні подробиці.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.ua в Дніпрі жінку винесли з маршрутки "вперед ногами": скандальне відео.

Також Знай.uа писав про те, що головне за ніч: доленосне рішення Зеленського про армію, подорожчання продуктів, Разумков про детектор брехні і зміни для пільговиків.