Топ-100 найбагатших українців за підсумками 2019 року визначило видання "Новое время" спільно з інвестиційною компанією Dragon Capital.

До "мажорного" рейтингу увійшли три уродженця Запоріжжя: Костянтин Григоришин, Євген Черняк і В'ячеслав Богуслаєв.

Експерти відзначають, що 52-річний власник "Енергетичного стандарту" Костянтин Григоришин зайняв 15 місце зі статком у 462 млн. доларів. Порівняно з минулим роком його статок зменшився на 6%. Варто нагадати, що Григоришин володіє "Запорожстрансформатором". Однак у жовтні підприємство розпочало процедуру банкрутства.

Костянтин Григоришин

На 23-му місці запоріжанин, власник Global Spirits Євген Черняк. Його статки оцінили в 234 млн. доларів. Бізнесмен із запорізькими корінням став єдиним, чий капітал демонструє зростання.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Євген Черняк

Наступний рядок рейтингу посідає президент "Мотор Січ" В'ячеслав Богуслаєв, статки якого становлять 218 млн. доларів. За минулий рік Богуслаєв втратив 28% від свого капіталу.

В'ячеслав Богуслаєв

Рейтинг найбагатших українців

Нагадаємо, серед сотні найбагатших українців за підсумками 2019 року опинилися троє львів'ян – Віталій Антонов, Володимир Зубик та Тарас Барщовський.

Як повідомляв портал Знай.ua, архітектурну споруду XVII століття продали за 30 тисяч гривень дніпровському підприємцю

Також Знай.ua писав про те, що львівські депутати відхилили пропозицію про безкоштовні парковки і пільгові тарифи у місті