В запорізькому маршрутному таксі водієві стало погано просто під час рейсу.

Про це в Facebook розповіла Ірина Ніхотина, яка стала очевидцем цього.

Так, стало відомо, що в суботу другого листопада запорізькому маршрутнику стало погано прямо за кермом. Цей інцидент стався в маршрутному таксі №76.

Як розповіли очевидці події, на одній із зупинок чоловік вийшов з авто, подивився на колеса, а потім повідомимо пасажирам, що маршрутка зламалася.

Ілюстративне фото


" У цей момент його почало трясти і пішла піна з рота. Почали кричати відкрийте двері. Біля водія стояла молода пара. У салоні було 2 дитини, дівчинка злякалася і заплакала", — написала запоріжанка.

Раптово маршрутка почала повільно рухатися, але, на щастя, зіткнення не сталося і пасажири зупинили її. На місце події викликали бригаду швидкої допомоги. За словами свідка події, медики констатували у водія "алкогольне отруєння".

Але в коментарях під постом жінки багато заступилися за водія і розповіли, що на алкогольне сп'яніння це не схоже. І якщо він був п'яний хтсь би це зпобачив. Коментатори припустили, що у нього стався напад епілепсії, адже людина відчуває початок нападу, ось він загальмував і навіть вийшов.

И это всё о нас: 2 ноября этого года ничто не предвещало опасного. Выходной день, в который можно побездельничать и...

Geplaatst door Irina Nihotina op Maandag 4 november 2019

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадуємо, що в Одесі біля трамвайного вагона прямо на ходу вивалилось одне із стекол.

Раніше портал Знай.іа писав, що небезпечні Богдани: переповнена маршрутка розвалилася на ходу. Очевидці повідомляють, що таке для них, на жаль, не новина

Також Знай.ги повідомляв про те, що у Києві неадекватний чоловік спалив дотла автобус Ikarus.