До ранку в Запоріжжі збережеться похмура погода, всю ніч місцями мрячив дрібний дощик. Проте з ранку хмари розійдуться, і весь день 9 листопада запорожців буде радувати сонечко. Про це розповіли на сайті Sinoptik.

Сьогодні день буде надзвичайно теплий, як для листопада – повітря прогріється до 18 градусів вище нуля, вночі похолодає до 11 градусів тепла. Однак в 1995 році у Запоріжжі було рекордно тепло - 25.4° вище нуля. А в 1956 році – рекордно холодно – до 10 градусів морозу.

Згідно з народними прикметами, 9 листопада вшановують пам'ять преподобного Нестора Літописця Печерського.

Вважалося, що з цього дня ночами на водоймах з'являється перший лід. Крім того, якщо зайці до цього часу вже встигли змінити сірі літні шубки на біле хутро, — значить, зима вже не за горами.

Погода 9 листопада

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку. Кому зірки напророкували найбільш щасливі і вдалі дні, розповів відомий астролог Влад Росс.

Також Знай.uа писав, які дні стануть справжнім пеклом, особливо для метеочутливих людей у 2019 році. Став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.

Ще Знай.uа писав, що восени багато хвороби загострюються і псують враження від цієї чарівної пори. Від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти: потрібно проводити профілактику і лікування.