Під Запоріжжям доросла дочка вивезла до арендованого будинку стареньку матір і кинула її там. Про це у спільноті «Кушугум» розповіла користувач Аніта Романова, яка стала свідком цієї страшної історії.

Все почалося з того, що влітку в будинок за адресою смт Балабине, вул. Запорізька, 43, привезли бабусю, яка не може самостійно пересуватися. За словами очевидців, старенька «не в собі» і «розмовляє з вигаданими людьми». Її закривали в будинку, а раз на кілька тижнів дочка привозила матері продукти («мівіну» і картоплю) і забирала пенсію.

Іноді дочка не бувала подовгу, тоді люди вийняли з вікна скло, щоб передавати жінці продукти.

«Ми вже дуже багато разів розмовляли з її дочкою, щоб вона відвезла б матір до будинку престарілих… Нещодавно моя мама йшла ввечері з роботи і почула крик, вона підійшла до будинку, де живе бабуся, і побачила її лежачою на підлозі, жінка їла землю. Ми відразу почали дзвонити дочці, але телефон був відключений. Наступний дзвінок був в поліцію і швидку, так як впала вона не слабо, і невідомо скільки взагалі вона пролежала на підлозі», - пише автор поста, відзначаючи, що поліція не приїхала, оскільки «немає слідів насильства».

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Останньою краплею стало те, що дочка перестала з'являтися до жінки, а бригада «Обленерго» відключила будинок від електропостачання.

Тепер жінка мерзне в будинку без світла – вона грілася електробатареєю.

Доросла дочка вивезла до знімний будинок стареньку матір

Пізніше з'явилася інформація, що жінку госпіталізували. Небайдужі громадяни забезпечують її теплими речами і продуктами.

Нагадаємо, що в Кропивницькому школярі натовпом накинулися на третьокласника: "Я боюся вести дитину в школу"

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні вводять великі штрафи батькам школярів, які регулярно прогулюють навчальні заняття.

Також портал Знай.uа писав, що в Запоріжжі школяр хотів задушити однокласницю, одні стояли і дивилися, інші - знімали на камеру.