Під Запоріжжям, в с. Біленьке, в сім'ї 15-річної дівчини та 21-річного хлопця народилася двійня. Новонароджені хлопчики знаходяться у важкому стані, повідомляє ТСН.

Малюки народилися в день народження їх матері, на 33 тижні вагітності. Медики не встигли провести кесарів розтин. Як повідомляється, дітей довелося перевести в реанімацію через важкий стан: у одного з них – тріщини та гематоми в легенях, в іншого – розрив легені.

Обох малюків, Андрія і Олександра, новоспечені батьки готові забрати додому. Їхні стосунки почалися, коли хлопцеві було 19 років, а дівчині – 13. Вони стверджують, що діти – бажані, відмовлятися від них не збирається. У лікарні з малюками постійно знаходиться їхня бабуся.

У молодих батьків немає коштів для лікування малюків, тому гроші для них збирають всі небайдужі. Волонтери просять допомоги у закупівлі ліків та всього необхідного для дітей.

Батьки не відмовляються від близнюків, скріншот відео ТСН

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, 16-річний хлопець здивує лікаря Катерину Безвершенко запущеною формою конглобатных вугрів, а пацієнтка Лариса Канівець повідає про досить незвичайної залежності.

Також портал Знай.uа писав, що практикуючий стоматолог-ортопед та засновник мережі діагностичних рентген-центрів Voxel Булат Шакіров розповів, як зміниться стоматологія в найближчі десять років, а наукові і технічні досягнення допоможуть не боятися стоматологів.